یکشنبه 20 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/06/29 - 14:00
  • تعداد بازدید : 264
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 237
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور ارزیابان اعتباربخشی مؤسسه ای دانشگاه ها در دانشکده پیراپزشکی/ حضور رییس و معاون آموزشی دانشگاه در جمع ارزیابان

ارزیابان اعتبار بخشی مؤسسه ای دانشگاه ها به منظور اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی همدان، در دانشکده پیراپزشکی حضور یافتند.

 
  به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی همدان،دکتر باعزم، ارزیاب وزارت متبوع به همراه دکتر بهمن زاده با حضور در دانشکده پیراپزشکی با رییس و اعضای تیم اعتباربخشی دانشکده گفتگو کردند و رعایت سنجه ها را مورد ارزیابی قرار دادند.
در نشستی که با حضور دکتر مجذوبی رییس دانشگاه و دکتر عماد ممتاز،معاون آموزشی دانشگاه و اعضای تیم ارزیابی در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد، دکتر محمد مهدی مجذوبی ضمن تقدیر از تلاش های همکاران دانشکده پیراپزشکی و خداقوت گویی و تشکر از حضور ارزیابان، از دید و توجه ارزیابان به بخش های مختلف دانشگاه و اقدامات انجام شده تقدیر کرد. 
دکتر با عزم، از ارزیابان اعتبار بخشی مؤسسه ای دانشگاه ها، تلاش همکاران همه بخش ها و ارایه فعالیت های  نو و ابتکارانه در قسمت های مختلف دانشگاه از جمله دانشکده پیراپزشکی مانند نصب QRکد برای اطلاعات اعضای هیأت علمی و تمامی فرایندهای دانشکده را مورد تقدیر قرار داد و این امر را نشأت گرفته از توجه رییس و معاونین در ایجاد بستر فعالیت و ارایه توانمندی همکاران عنوان کرد.
دکتر بهزاد ایمنی نیز با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشکده پیراپزشکی، به اقدامات جدید دانشکده در تهیه کدQR  برای فرآیند ها و اطلاعات اعضای هیئت علمی اشاره کرد و پاسخگوی سوالات ارزیابان در خصوص امکانات دانشکده بود. 
 در پایان دکتر باعزم به همراه تیم اعتبار بخشی دانشکده از قسمت های مختلف دانشکده از جمله اتاق کار اساتید، آزمایشگاه خونشناسی و بانک خون، کتابخانه، سالن مهارت های بالینی و کلاس های آموزشی بازدید کرد.
  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 129974
کلمات کلیدی
زهرا  عسگری
خبرنگار

زهرا عسگری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید