شنبه 19 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/11/23 - 09:38
  • تعداد بازدید : 172
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 150
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مراسم گرامیداشت میلاد امام علی (ع) و دهه مبارک فجر در دانشکده پیراپزشکی

مراسم گرامیداشت میلاد امام علی (ع) و روز مرد و ایام الله دهه مبارک فجر با حضورآقایان شاغل در امور اداری، مالی و آموزش بالینی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی همدان، در مراسمی که به مناسبت میلاد امام علی و روز مرد و گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار شد، رئیس دانشکده پیراپزشکی همدان ضمن تقدیر از زحمات همکاران در واحدهای مختلف دانشکده در راستای پیشبرد اهداف دانشکده، دعای عاقبت بخیری والدین برای فرزندان را بسیار اثرگذار دانست و افزود: بزرگان و اساتید همیشه ما را به حفط حرمت پدر و تأثیر دعای آنان در رسیدن به بهترین زندگی و عاقبت به خیری توصیه کرده اند.

دکتر بهزاد ایمنی با اشاره به چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، درخت انقلاب را آبیاری شده با خون شهیدانی دانست که زنده اند و مصداق «عند ربکم یرزقون» هستند.

در این جلسه از آقایان شاغل در واحد های اداری، مالی و آموزش بالینی دانشکده با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد.

  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 123315
کلمات کلیدی
زهرا  عسگری
خبرنگار

زهرا عسگری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید