پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1404/10/20 - 12:17
  • تعداد بازدید : 37
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رییس دانشکده پیراپزشکی خبر داد:

تجهیز مرکز مهارت های بالینی با خرید مولاژهای آموزشی جدید

رییس دانشکده پیراپزشکی از تجهیز مرکز مهارت های بالینی این دانشکده به مولاژهای آموزشی جدید و ارائه خدمات جامع تر به دانشجویان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی همدان، دکتر محمد رضا امیری با بیان این خبر، افزود: با عنایت به رشته های موجود در دانشکده پیراپزشکی و ضرورت یادگیری و مهارت افزایی دانشجویان پیش از ورود به کارآموزی در محیط بالین و نظام سلامت، تجهیز مرکز مهارت های بالینی دانشکده در دستور کار قرار گرفت.

وی ضمن تقدیر از  حمایت های معاون توسعه مدیریت و منابع و معاونت آموزشی دانشگاه خاطرنشان کرد: برخی مولاژها و مدل های آموزشی مهم و مورد نیاز آموزش دانشجویان در مرکز مهارت های بالینی دانشکده موجود نبود و یا کارایی لازم را نداشت که با نیاز سنجی اموربالینی  و اولویت بندی تجهیزات مورد نیاز، چهار مولاژ آموزشی شامل مدل آموزشی بازو جهت تزریقات وریدی( چند ورودی با پوست یدک)، مدل پانسمان سایت های جراحی، مدل آموزشی بخیه دست و مدل آموزشی پانسمان اندام فوقانی با اعتباری  حدود ۶ میلیارد ریال خریداری شد.

  • گروه خبری : اخبار مهم
  • کد خبر : 162474
کلمات کلیدی
زهرا عسگری دانشکده پیراپزشکی
خبرنگار

زهرا عسگری دانشکده پیراپزشکی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید