۱۴۰۱ جمعه ۶ خرداد
دانشگاه علوم پزشکی همدان
به مناسبت هفته آموزش وگرامیداشت مقام استاد برگزار شد:
نشست صمیمی با اعضای هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی همدان
به مناسبت هفته آموزش و گرامیداشت مقام استاد در نشستی صمیمی مدیریت و اعضای هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی همدان گرد هم آمدند.

به مناسبت هفته آموزش وگرامیداشت مقام استاد برگزار شد:

نشست صمیمی با اعضای هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی همدان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی همدان، در این نشست صمیمی، دکتر بهزاد ایمنی ریاست دانشکده ضمن تبریک روز استاد به اعضای هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی با تأکید به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص نقش اساتید در جامعه، توجه به پیوستار فرهنگی در برنامه های اجرایی را بسیار مهم و قابل توجه دانست.

* پژوهش ها منطبق با نیاز کشور صورت گیرد

رییس دانشکده پیراپزشکی همدان به امید آفرینی در قشر جوان اشاره کرد و گفت: دانشجویان آینده سازان این کشور هستند و شاگرد پروری باید ملاک عمل اعضای هیئت علمی باشد.

وی گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشکده پیراپزشکی را ارائه کرد و با اشاره به تأکیدات رهبری در خصوص اینکه تحقیق منطبق با نیاز کشورباشد، آماری از فعالیت های پژوهشی گروه های آموزشی دانشکده ارائه کرد.

دکتر بهزاد ایمنی توجه به پژوهش در دانشگاه ضروری دانست و از همکاران هیئت علمی درخواست کرد در این زمینه بیش از پیش فعالیت کنند.

*دانشجو پروری باید مد نظر اساتید باشد

معاون آموزش دانشکده پیراپزشکی ، پیشبرد اهداف دانشکده را مرهون تلاش جمعی دانست و ضمن گرامیداست یاد استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک روز استاد به اعضای هیئت علمی دانشکده و تقدیر از عملکرد گروه های آموزشی، گزارشی از فعالیت های معاونت آموزشی ارائه کرد.

دکتر حسین وکیلی مفرد توجه به دانشجو پروری و شاگرد پروری را بسیار مهم دانست و افزود: اساتید دانشگاه و مجموعه آموزش باید برای دانشجو پروری و تربیت نیروی متخصص و متعهد جهت ورود به بازار کار بیش از پیش تلاش کنند.

*راه اندازی مرکز خدمات دزیمتری گام مهمی در گروه رادیولوژی است

دکتر کریم قاضی خانلو مدیر گروه رادیولوژی، تعداد اعضای هیئت علمی و کارشناسان گروه را مطلوب دانست و افزود: بهبود فرآیندهای کارآموزی و انجام کارآموزی دانشجویان رشته رادیولوژی در محیط های دندانپزشکی از اقدامات گروه رادیولوژی بوده است.

وی راه اندازی مرکز خدمات دزیمتری و کنترل کیفی دستگاه های رادیولوژی در دانشکده را بسیار ارزنده دانست و گفت: به ­زودی با رفع مشکل سامانه سازمان انرژی اتمی به نتیجه مطلوب خواهیم رسید.

*راه اندازی مرکز مهارت های فناوری اطلاعات ضروری است

دکتر علی محمد پور، مدیر گروه فناوری اطلاعات دانشکده پیراپزشکی، تعداد عضو هیئت علمی را با توجه به تعداد دانشجویان این رشته مناسب دانست و افزود: مرکز مهارت های فناوری اطلاعات برای دروس این رشته بسیار ضروری است و منابع کتابخانه ای هم باید بیش از پیش تأمین گردد.

وی با اشاره به توجه به کیفیت آموزش و پژوهش در ترفیع اساتید عنوان کرد: باید زیرساخت ها فراهم شود تا هم بعد پژوهش و دانشجو پروری توأم اجرا شود.

*کمبود عضو هیئت علمی در گروه هوشبری

حمیده مظفری مدیر گروه هوشبری با اشاره به تأکید دین اسلام به علم آموزی و مقام استاد، جذب عضو هیئت علمی و کارشناس گروه را مورد تأکید قرار داد.

وی با اشاره به حجم واحد های تدریسی تئوری و کارآموزی ها توسط اعضای هیئت علمی، فعالیت گروه را مطلوب دانست.

*جلسات مشترک گروه های آموزشی و مدیریت دانشکده بسیار موثر و کمک کننده است

دکتر فاطمه امیری مدیر گروه علوم آزمایشگاهی به نظام مندی جلسات توجیهی کارآموزی و ارزشیابی های بالینی در گروه اشاره کرد و گفت: جلسات مشترک گروه و مدیریت دانشکده در تقویت روند کارآموزی ها بسیار موثر و کمک کننده بوده است.

وی از روند پیگیری کارشناسی ارشد هماتولوژی از سوی ریاست و معاونت آموزشی دانشکده تقدیر کرد و گفت: امید تازه ای برای راه اندازی این رشته ایجاد شده و به زودی هیئت بورد از دانشکده بازدید خواهند کرد.

در پایان این مراسم از اعضای هیئت علمی و همچنین رییس و معاون آموزشی سابق دانشکده تقدیر به عمل آمد.

تاریخ:
1401/02/20
ساعت:
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)